Akcija!

GORENJE EC6141WC

429,90  395,00  z DDV

Štedilnik ima 4 HIGH LIGHT kuhališča na steklokeramični plošči, ki jo je enostavno čistiti. Uporabniku velika prednost je dodatna možnost obdelave hrane z žarom oziroma grilom, električna pečica pa ima neto prostornino kar 71 l. Štedilnik ima tudi varnostni izklop, ki samodejno ugasne kuhalno ploščo, če jo ne uporabljamo nekaj časa.

 • Energijska učinkovitost
  Hladilnik se ponaša z energijskim razredom A, kar pomeni uporabniku prijazno porabo električne energije na letni ravni.
 • Zmogljiva kuhališča in pečica
  HIGH LIGHT kuhališča uporabniku omogočajo natančno določitev željene temperature. Električna pečica s prostornino 71 l je vzdržljiva, v njej se nahaja tudi osvetlitev. Vrata pečice so narejena iz dvojnega stekla.
 • Enostavno upravljanje
  Štedilnik je izdelan iz lahkočistilnega emajla, ki je vrsta posebej gladkega emajla, na katerega se hrana se ne prijema in ga je enostavno očistiti.
 • Varno delovanje
  Varnostni izklop samodejno ugasne kuhalno ploščo, če jo nekaj časa uporabnik ne uporablja. Čez koliko časa se bo plošča sama ugasnila je odvisno od nastavitve moči kuhanja. Poleg tega prikaz preostale toplote prikazuje, da je kuhališče še toplo, čeprav je že ugasnjeno. Dokler je kuhališče toplo, ga je prepovedano čistiti ali se ga dotikati z rokami. Ponaša pa se tudi s termičnimi varovali, ki preprečujejo uhajanje plina, v primeru, da plamen na gorilniku ugasne.

 

Kategorija:

Opis

Prostostoječi štedilnik GORENJE EC6141WC se ponaša z energijskim razredom A ter 4 HIGH LIGHT kuhališči. V širino meri 60 cm, pod kuhališči pa se nahaja električna pečica. Štedilnik se lahko pohvali z lahko čistilnim emajlom, ki omogoča uporabniku enostavno čiščenje in vzdrževanje.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino