GORENJE G5115WH Prostostoječi štedilnik

Štedilnik priznanega proizvajalca Gorenje sestavljata pečica in plinska kuhalna plošča s štirimi gorilniki. Enostavno upravljanje poteka preko ergonomsko oblikovanih vrtljivih gumbov. Pečica s prostornino 70 l ima največjo uporabno površino pečenja, več različnih programov pa omogoča odlično pripravo raznolikih jedi. Vrsta plina je G30/30 tekoči plin. Dvojna steklena pečniška vrata z enojno refleksijo, plinski termostat in nadziranje plina poskrbijo za večjo varnost pri uporabi štedilnika. Dodan pločevinast pokrov omogoča povečanje delovne površine, ko štedilnik ni v uporabi.

 • Energijsko učinkovit razred A+.
 • Emajlirane rešetke za dobro stabilnost posode.
 • Lakirana pločevina čelne plošče.

 

UČINEK KRUŠNE PEČI KAR IZ DOMAČE KUHINJE

Pečico odlikuje posebna oblika, saj se zgleduje po tradicionalnihobokanih pečeh. Prednost je prosto kroženje vročega zraka, ki se enakomerno porazdeli in tako jedi zaobjame v celoti z vseh strani. Optimalno segreta jed zagotavlja sočno notranjost in hrustljavo zunanjost.

ODPORNA IN GLADKA POVRŠINA

Za dobro delovanje pečice je izredno pomembna tudi kakovost ter vrsta emajla. Visoko odporen in močan material SilverMatte se odlično obnese tudi ob ekstremni vročini. Zahvaljujoč tej prevleki brez mikronskih por so površine pečice ter pekačev odporne na visoke temperature, mikrovalove ter paro. Trojna prevleka v notranjosti odbija toploto in zagotavlja dodatno izolacijo.

VEČ PROSTORA ZA PEKO, ISTA DIMENZIJA PEČICE

Pečice imajo v notranjosti več prostornine kljub nespremenjenim dimenzijam zunanjosti, s tem pa zagotavljajo pripravo večje količine jedi. Optimiziran zračni tok omogoča boljše kroženje zraka, ki povsem zaobjame hrano.

VELIKI PEKAČI ZA VEČJO KOLIČINO JEDI

V prostornejših pečicah je možno pripraviti večjo količino jedi zahvaljujoč 46 cm širokim pekačem, ki so na voljo tako v standardnih kot tudi v kompaktnih pečicah. S tem je izkoriščena celotna širina pečice, inovativne tehnologije pečenja pa poskrbijo za enakomerno pripravljene jedi na vseh nivojih.

PRIMERNO ZA VELIKE LONCE

Večja kuhalna površina in daljše razdalje med gorilniki nudijo več kot dovolj prostora za raznolike ponve in lonce. Raven dizajn omogoča preprosto premikanje, neovirano uporabo ter dobro stabilnost večje kuhinjske posode.

GRELNE CONE (PREMER IN MOČ):

 • levo spredaj – pomožni gorilnik: 5,4 cm, 1 kW
 • desno spredaj – velik gorilnik : 9,9 cm, 3 kW
 • levo zadaj – standardni gorilnik: 7,4 cm, 1,9 kW
 • desno zadaj – standardni gorilnik: 7,4 cm, 1,9 kW

PRILOŽENO

 • 1 plitek emajliran pekač
 • Mrežna rešetka
 • Vlečena vodila pekača
 • Dodatna oprema: Plinske šobe G20/20 zemeljski plin

 

TEHNIČNE PODROBNOSTI

BLAGOVNA ZNAMKA GORENJE
ENERGIJSKI RAZRED A+
VRSTA KUHALIŠČA PLIN
PROSTORNINA PEČICE 70 L
VIŠINA 85 CM
BARVA BELA
GARANCIJA 5 LET
VRSTA PEČICE PLINSKA PEČICA
GLOBINA 59,4 CM
ZASTEKLITEV VRAT DVOJNA
ŠIRINA 50 CM
Kategorija:

Opis

Prostostoječi štedilnik GORENJE G5115WH 591326 se ponaša z energijskim razredom A ter 4 plinskimi kuhališči. V širino meri 50 cm, pod kuhališči pa se nahaja PLINSKA pečica. Štedilnik se lahko pohvali z odličnimi varnostnimi nastavitvami ter hladnimi vrati pečice.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino