ZAMRZOVALNA OMARA GORENJE FN 6191 DHW

429,90  z DDV

Zamrzovalna omara priznanega slovenskega proizvajalca Gorenje zagotavlja odlično shranjevanje hrane z zelo preglednim sistemom. Aparat ima 7 zamrzovalnih prostorov, od tega 6 predalov in ene vratca. Omara je izdelana iz jeklene pločevine, ki poskrbi za enostavno čiščenje površine.

Kategorija:

Opis

Zamrzovalna omara priznanega slovenskega proizvajalca Gorenje zagotavlja odlično shranjevanje hrane z zelo preglednim sistemom. Aparat ima 7 zamrzovalnih prostorov, od tega 6 predalov in ene vratca. Omara je izdelana iz jeklene pločevine, ki poskrbi za enostavno čiščenje površine, odlikuje pa jo možnost izbire levega ali desnega odpiranja vrat s pomočjo odmičnega ročaja. Njeno delovanje ne povzroča pretiranega hrupa in velike porabe energije, zato je idealna za vsak dom. K temu pripomore tudi izredno minimalističen izgled. Zamrzovalni prostor osvetljujejo kakovostne in zanesljive LED luči.

  • Energijski razred A+.
  • Elektronsko upravljanje za vrati.
  • Digitalni prikaz temperature v zamrzovalnem delu.

 

OPTIMALNO KROŽENJE ZRAKA

Funkcija NoFrost je sodobna tehnologija, ki s pomočjo intenzivnega kroženja zraka odstranjuje vlago iz zamrzovalne omare. Zagotavlja najbolj optimalno izkoriščenost prostora, saj preprečuje nastajanje sreža na živilih ter ledu v notranjosti prav tako se živila med seboj ne sprimejo. Odlična preglednost hrane v zamrzovalniku je nepogrešljiva. Z vključeno funkcijo NoFrost se izognete tudi zamudnemu odtajevanju in čiščenju notranjosti.

ERGONOMSKI ROČAJI ZA LAŽJE ODPIRANJE

Ročaj zamrzovalne omare je ergonomsko oblikovan za lažje in bolj intuitivno odpiranje vrat. Izdelan je iz pristnih materialov, kar mu omogoča dober oprijem. Premišljena pozicija, oblika in velikost uporabniku ponujajo prijetnejše rokovanje z aparatom.

OKOLJU PRIJAZNO

Hladilniki in zamrzovalne omare IonGeneration odlikuje vrhunski estetski videz z jeklenimi vrati iz nerjaveče pločevine. Prevlečena so s posebno TouchFree prevleko, ki preprečuje videz prstnih odtisov. Površina je zato tudi enostavna za čiščenje. Odpornost naravnega jekla podaljša življenjsko dobo aparata in ga je možno popolnoma reciklirati.

 

TEHNIČNE PODROBNOSTI

BLAGOVNA ZNAMKA GORENJE
VRSTA ZAMRZOVALNEGA APARATA PROSTOSTOJEČA OMARA
ENERGIJSKI RAZRED A+
VIŠINA 185 CM
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG. 302 KWH
BARVA BELA
GARANCIJA 5 LET
PROSTORNINA ZAMRZOVALNI DEL 243 L
UPRAVLJANJE ELEKTRONSKO
GLASNOST DELOVANJA 42 DB
SAMODEJNO ODTAJEVANJE-NO FROST DA
GLOBINA 64 CM
INVERTER MOTOR NE
KLIMATSKI RAZRED SN-T: +10 DO +43°C
ZMOGLJIVOST ZAMRZOVANJA 18 KG/24 H
ŠIRINA 60 CM
SHRANJEVALNI ČAS OB MOTNJAH 15 H
POVEZLJIVOST WI-FI NE
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino